ajax loader container

 » Drept penal

DOMENII DE ACTIVITATE

DREPT PENAL

DREPTUL FAMILIEI

DREPTUL MUNCII

DREPT CIVIL

PLANGERI CEDO

DOBANDIREA CETATENIEI ROMANE

DREPTUL PROPRIETATII INTELECTUALE

DREPT COMERCIAL

Drept Penal

Dreptul penal - reglementează relaţiile dintre individ şi societate individ ca membru al societăţii organizate (în stat) şi societatea în întregul ei (statul). Dreptul penal prin Codul Penal şi alte legi stabileşte care din acţiunile sau inacţiunile oamenilor au caracter penal şi astfel necesită o tragere la răspundere a personei sau persoanelor care se fac vinovate.

 

- daca ati fost victima unor infractiuni, avocatii nostri va pot redacta si depune plangere penala la Politie sau la Parchet.

- asistarea si reprezentarea dvs in fata organelor de urmarire penala ( politie si parchet) si in fata instantelor de judecata pentru orice infractiune savarsita de dvs sau care a fost savarsita impotriva dvs.

- plangeri impotriva masurilor si actelor de urmarire penala si sustinerea acestor plangeri in fata instantelor de judecata, in masura in care va simtiti nedreptatit de solutia data de procuror in faza de urmarire penala.

- daca prin astfel de infractiuni ati suferit si prejudicii morale, specialistii nostri va pot ajuta sa obtineti daune morale, fie prin introducerea unei actiuni civile in procesul penal, fie prin fornularea unei actiuni civile separate.

- in situatia in care au fost epuizate toate caile de atac in Romania, iar dvs considerati ca in proces v-au fost incalcate drepturile, va putem ajuta sa va adresati Curtii Europene a Drepturilor Omului pentru a va sustine cauza. Dupa ce veti castiga procesul in fata CEDO, specialistii nostri va pot redacta cereri de revizuire a hotararii pronuntate in Romania si va pot asista sau reprezenta in fata instantelor penale romane.

- avocatii nostri specializati pot intocmi cereri de liberare provizorie sub control judiciar sau pe cautiune in situatia in care ati savarsit o astfel de infractiune si ati fost arestat preventiv.

- cereri de eliberare conditionata

- cereri privind reparea pagubelor materiale sau a daunelor in cazurile de condamnare pe nedrept ori al privarii de libertate sau restrangerii de libertate in mod nelegal

 - cereri de reabilitare judecatoreasca sau de drept

- sustinerea  cererilor in fata instantelor judecatoresti pt. ca dvs sa fiti reabilitat.

-  calcularea termenelor de reabilitare si  verificarea conditiilor prevazute de lege pentru a fi reabilitat.

 

CELE MAI VIZUALIZATE

 • Iesire din indiviziune

  Indiviziunea reprezinta acea comunitate de bunuri care are ca obiect un patrimoniu (o universalitate ...

 • Plangeri CEDO

  n principiu se poate adresa CEDO oricine are o problema care raspunde criteriilor de eligibilitate e ...

 • Litigii de munca

  Daca aveti litigii de munca cu angajatorul sau fostul angajator. Avocatii nostri specializati va pot ...

 • Tagada paternitatii

  Tagada paternităţii înseamnă negarea acesteia ( a paternităţii) pe cale judecătorească, urmărindu-se ...

 • Actiune in evacuare

  Evacuarea constituie o masura de aparare a dreptului de folosinta asupra cladirilor.

  In cazul in ca ...