ajax loader container

 » Drept penal » Infractiuni de coruptie

DOMENII DE ACTIVITATE

DREPT PENAL

DREPTUL FAMILIEI

DREPTUL MUNCII

DREPT CIVIL

PLANGERI CEDO

DOBANDIREA CETATENIEI ROMANE

DREPTUL PROPRIETATII INTELECTUALE

DREPT COMERCIAL

Infractiuni de coruptie

Infractiunile de coruptie, de o deosebita periculozitate sociala, s-au extins la nivelul mai multor structuri sociale. Faptul ca nu au fosta aduse acele modificari care se impuneau, la timp, nici Codului Penal, nici Codului de procedura penala, a influentat starea infractionala si chiar solutiile care s-au dat in anumite dosare avand ca obiect infractiuni de coruptie, pe fondul unor modificari anterioare ale unor reglementari procedurale care au transformat benefic prezumtia de nevinovatie dintr-un principiu procedural declarativ intr-o garantie procesuala, insotita de constantul principiu "in dubio pro reo".

Coruptia, ca fenomen social, a atras atentia spre studiul ei, inca din antichitate.

Specialistii nostri in domeniul dreptului penal va stau la dispozitie cu urmatoarele servicii:

 • daca ati fost victima unei astfel de infractiuni, avocatii nostri va pot redacta si depune plangere penala la Politie sau la Parchet.
 • asistarea si reprezentarea dvs in fata organelor de urmarire penala ( politie si parchet) si in fata instantelor de judecata pentru orice infractiune savarsita de dvs sau care a fost savarsita impotriva dvs.
 • plangeri impotriva masurilor si actelor de urmarire penala si sustinerea acestor plangeri in fata instantelor de judecata, in masura in care va simtiti nedreptatit de solutia data de procuror in faza de urmarire penala.
 • daca prin astfel de infractiuni ati suferit si prejudicii morale, specialistii nostri va pot ajuta sa obtineti daune morale, fie prin introducerea unei actiuni civile in procesul penal, fie prin fornularea unei actiuni civile separate.
 • in situatia in care au fost epuizate toate caile de atac in Romania, iar dvs considerati ca in proces v-au fost incalcate drepturile, va putem ajuta sa va adresati Curtii Europene a Drepturilor Omului pentru a va sustine cauza. Dupa ce veti castiga procesul in fata CEDO, specialistii nostri va pot redacta cereri de revizuire a hotararii pronuntate in Romania si va pot asista sau reprezenta in fata instantelor penale romane.
 • avocatii nostri specializati pot intocmi cereri de liberare provizorie sub control judiciar sau pe cautiune in situatia in care ati savarsit o astfel de infractiune si ati fost arestat preventiv.

CELE MAI VIZUALIZATE

 • Iesire din indiviziune

  Indiviziunea reprezinta acea comunitate de bunuri care are ca obiect un patrimoniu (o universalitate ...

 • Plangeri CEDO

  n principiu se poate adresa CEDO oricine are o problema care raspunde criteriilor de eligibilitate e ...

 • Litigii de munca

  Daca aveti litigii de munca cu angajatorul sau fostul angajator. Avocatii nostri specializati va pot ...

 • Tagada paternitatii

  Tagada paternităţii înseamnă negarea acesteia ( a paternităţii) pe cale judecătorească, urmărindu-se ...

 • Actiune in evacuare

  Evacuarea constituie o masura de aparare a dreptului de folosinta asupra cladirilor.

  In cazul in ca ...